MERJ LÉPNI MAGADÉRT!

Buzás-Kovács Anita vagyok, vállalati HR-esből lettem szabadúszó és több éve segítem az alkalmazotti létből elvágyókat, hogy megtalálják saját "brandjüket", a saját útjukat a szabadúszóvá válás folyamatában.

Ebben a nehéz és bizonytalan időszakban támogatlak abban, hogy megtaláld az az életmódot, amiben kiteljesedve boldogan élhetsz úgy, hogy közben jól megélsz belőle.
Ez a fejlődés nemcsak a közvetlen környezetedre lesz jó hatással, hanem ezáltal jobb hely lehet a világ is, amelyben élünk.

Beszélgessünk, tűzzünk ki célokat, inspirálódj, hogy újult energiával vághass bele valami újba.

Kinek szól?

 • Ha szeretnéd megtalálni a MIÉRTedet? 
 • Ha azt és úgy szeretnéd csinálni, amiben örömöd leled és jól megélsz belőle.
 • Kezdő szabadúszóknak, vállalkozóknak.
 • Gyerekvállalás után vagy és a megváltozott élethelyzetedre megoldást keresel.
 • Értéket szeretnél teremteni a munkáddal, és elképzeléseid is vannak, de nem tudod hogyan és merre indulj el.
 • Küldetésed szerint szeretnél élni.
 • Saját sztorim

  Vállalati HR területről 15 év után váltottam. A gyógyszeripar és bankszféra utàn 2013-ban megalapítottam a BrandM vállalkozásomat, ahol eleinte HR tanácsadással is foglalkoztam, ma már a karrierváltók és a közösségépítés áll a fókuszban. Egyre inkább az kezdett el érdekelni, hogy kit mi inspirál a váltásban. Kinek mi húzódik a döntése mögött? Mitől választja ma valaki a szabadúszó létet? Hogyan tudja a legtöbbet kihozni magából, miközben azt csinálja, amit szeret?
  2016-ban készült el a 'BrandM sztorik' interjúsorozat első cikke, ahol rendkívüli és bátor beszélgető partnereim mesélnek váltásuk folyamatáról.

  A Hősök Tere Kezdeményezés önkéntes csapatában, a Munkahely Műhely nemzetközi projektben, majd a Jövőképző szakmai közösségében és a Balatoni Női Vállalkozók Egyesületében (BENT) megtapasztaltam, mekkora ereje tud lenni egy olyan csapatnak, ahol azonos értékrend és közös ügy mentén szabadon dolgozunk.
  Hiszem, hogy ilyen lesz a jövő munkahelye; és egyre többen választják a rugalmas munkavégzés ezen formáját. 

  Szakmai cikkek, interjúk:

  Újrakezdés- karrierváltás 5 lépésben

  Egy hajóban evezünk, ugye tudod? - Szabadúszók a szervezetben
  Így kerüld el a legnagyobb csapdákat karrierváltás során