MERJ LÉPNI MAGADÉRT!

Buzás-Kovács Anita vagyok, vállalati HR-esből lettem szabadúszó és több éve segítem az alkalmazotti létből elvágyókat, hogy megtalálják saját "brandjüket", a saját útjukat a szabadúszóvá válás folyamatában.

Ebben a nehéz és bizonytalan időszakban támogatlak abban, hogy megtaláld az az életmódot, amiben kiteljesedve boldogan élhetsz úgy, hogy közben jól megélsz belőle.
Ez a fejlődés nemcsak a közvetlen környezetedre lesz jó hatással, hanem ezáltal jobb hely lehet a világ is, amelyben élünk.

Beszélgessünk, tűzzünk ki célokat, inspirálódj, hogy újult energiával vághass bele valami újba.

KINEK SZÓL?

 • Ha azt és úgy szeretnéd csinálni, amiben örömöd leled és jól megélsz belőle.
 • Kezdő szabadúszóknak, vállalkozóknak.
 • Ha már tervezed, hogy kilépsz az alkalmazotti világból, de még a döntéshez támogatásra van szükséged.
 • Gyerekvállalás után vagy és tudod, hogy a megváltozott élethelyzetre a vállalkozói, szabadúszói lét az ami a legideálisabb megoldás.
 • Értéket szeretnél teremteni a munkáddal, és ötleteid is vannak, de nem tudod hogyan és merre indulj el.
 • Küldetésed szerint szeretnél élni.
 • A SAJÁT SZTORIM

  Multicégeknél, majd bankban voltam HR szakértő. 15 év telt el, amikor rájöttem, hogy nem bírom. A leszűkült mozgástér, rugalmatlanság, szigorú szabályok, kevés lehetőség között úgy éreztem, senki sem kíváncsi arra, ki vagyok én. Nem találtam a helyem a rendszerben, elveszettnek éreztem magam, bizonytalanná vált az életem.

  Féltem és nagyon nagynak láttam a problémámat. Összezavarodtam. Ennyi lenne az életem? Ha nem a nagyvállalati közeg akkor mi más jöhet szóba?

  Újabb és újabb kérdések cikáztak a fejemben: Ki vagyok én? Mire születtem? Mi az életem értelme?

  Kerestem a válaszokat, lehetőségeket, saját felelősségemet, kapaszkodókat, jártam coachoz, pszichológushoz, önismereti csoportokba, majd egy mélyrepülés után felálltam és döntöttem: Újrakezdem!

  Szabad akartam lenni, rugalmas keretek között dolgozni egy jó ügyért, olyan dologba fogni, ami motivál, aminek értelmét látom.

  Megcsináltam a saját BrandM-et. Ma már tanácsadóként és coachként támogatom a karrierváltókat, hogy azt az életformát és hivatást éljék, amibe bátran beleállnak és amit boldogan képviselni tudnak, úgy hogy közben elég pénzt keresnek vele.

  2018 év végén egy újabb fordulatot vett az életem, kislányom születése után másfél évvel Balatonfüredre költöztünk és a szakmai közösségépítés lett a másik nagy szenvedélyem. Hiszem, hogy ez lesz a jövő "munkahelye" és egyre többen választják a rugalmas, szabad munkavégzés ezen formáját.

  Szakmai cikkek, interjúk:

  Egy hajóban evezünk, ugye tudod? - Szabadúszók a szervezetben
  Így kerüld el a legnagyobb csapdákat karrierváltás során